Asiantuntijoiden käsissä Valtra-koneesi arvo säilyy.

Miksi käyttää Valtra-jälleenmyyjän huolto- ja korjauspalveluita?

Neljä syytä tuoda kone Valtra-jälleenmyyjälle:

 • Kokeneet mekaanikot suorittavat korjaukset kerralla oikein.
 • Kaikki tarvittavat työkalut – jälleenmyyjät investoivat tuhansia erikoistyökaluihin ja diagnostiikkalaitteisiin. Niiden avulla he voivat tehdä tärkeitä ohjelmistopäivityksiä ja kalibroida konettasi.
 • Nopeita päätöksiä – tiivis yhteydenpito Valtran insinöörien ja mekaanikkojen kanssa mahdollistaa nopeat arviot koneesi korjauksista.
 • Alkuperäisvalmistajan varaosat sopivat koneeseesi saumattomasti ja varmistavat luotettavuuden pitkällä aikavälillä.
 • Promo Image

  Tekninen osaaminen

  Jälleenmyyjiemme mekaanikot saavat parasta koulutusta joko maailmanluokan Valtra-koulutuskeskuksessa Suomen Suolahdessa tai lähimmässä AGCOn koulutuskeskuksessa. Koulutuksen keskittämisellä varmistetaan laadukas ja yhdenmukainen huolto ja annetaan mekaanikoille luottamus tekemiseensä, jotta he voivat palvella sinua hyvin.

  Tyypillisesti jälleenmyyjän mekaanikoilla on ollut mahdollisuus käydä tuotekohtainen harjoitusohjelma ja AGCO Academyn kursseja. Kehitämme palveluamme palkitsemalla jälleenmyyjäorganisaatiomme lahjakkaita mekaanikkoja. Lisäksi tarjoamme mekaanikoillemme mahdollisuuden laajentaa osaamistaan vaihto-ohjelmien kautta jälleenmyyjien liikkeissä eri puolilla maailmaa.

 • Promo Image

  Erikoistyökalut & diagnostiikkavälineet

  Valtra-jälleenmyyjälläsi on erikoistyökaluja, joita vain heillä on käytössään – samoja laitteita ja asiantuntemusta et saa muualta. Esimerkiksi elektronisen diagnostiikkatyökalun (EDT – Electronic Diagnostic Tool) avulla ei ainoastaan tunnisteta ja korjata ongelmia nopeasti vaan sen avulla voidaan parantaa ja ohjelmoida toimintoja uudelleen – kaikki vain nappia painamalla.

 • Promo Image

  Nopeaa reagointia, kun sitä tarvitset

  Kaikki tietävät, että asiat voivat mennä pieleen. Sille ei mahda mitään. On kuitenkin tärkeää voida tietää, että apu on tarvittaessa lähellä. Nopea palvelu on kaikki kaikessa. Jälleenmyyjä tietää, että kun ongelma on ratkaistava, aikaa ei ole tuhlattavaksi. Kun soitat meille, he tulevat apuun.

  Jälleenmyyjän huoltoauto on varustettu kaikilla tarvittavilla työkaluilla, laitteilla ja varaosilla. Tavoitteena on kyetä korjaamaan ongelma heti paikan päällä. Sadonkorjuun aikaan jälleenmyyjien tavoitteena on olla apunasi sovitun ajan kuluessa puhelusta, kun kyseessä on ensisijainen kone, kuten leikkuupuimuri. Yleensä aikataulu pitää.

 • Promo Image

  Varaosien saatavuus

  Jälleenmyyjiltämme saat kaikkia nopeasti liikkuvia osia Valtra-koneisiin, jotta vian sattuessa tai korjauksen koittaessa osa löytyy nopeasti ja sinä pääset jatkamaan töitä viipymättä. Jos osaa ei ole hyllyssä, AGCO toimittaa osan varastostaan jälleenmyyjälle jopa 24 tunnin kuluessa.