Kun investoit Valtra-koneeseen, voit luottaa maailman suurimman maatalouskoneyhtiön AGCOn tukeen.

Valtra-jälleenmyyjän huolto: AGCOn tukema

AGCO on maailman suurin maatalousyhtiö. Olemme ylpeitä siitä, että meillä on tieto, kokemus ja infrastruktuuri, joilla voimme tarjota maailmanluokan huolto- ja varaosapalvelua asiakkaillemme ja heidän koneilleen.

 • Promo Image

  AGCO Tech Connect

  AGCO Tech Connect on uusi maailmanlaajuinen työkalumme, jonka avulla AGCO-jälleenmyyjien mekaanikot saavat AGCOlta käyttöönsä kaiken teknisen tiedon ja tukipalvelut, jotka liittyvät koneen huoltokohteeseen tai korjattavaan vikaan. Näiden tietojen lisäksi jälleenmyyjän mekaanikot voivat viestiä elektronisesti suoraan AGCOn asiantuntijoiden kanssa ja diagnosoida ja ratkaista koneen ongelmia nopeasti, jotta ne eivät viivytä liiketoimintaasi pitkään. Tech Connect on yksi AGCOn suurinvestoinneista jälleenmyyjien tukeen, jotta nämä voivat tarjota parasta mahdollista asiakaspalvelua.

 • Promo Image

  Tekninen tukiryhmä

  Jälleenmyyjän mekaanikoilla on AGCO Academyn tarjoama paras koulutus Valtra-koneiden vikojen diagnosointiin ja korjaamiseen. Tarvittaessa he voivat tukeutua AGCOn tekniseen tukiryhmäänkin. Tällaisia tukiryhmiä sijaitsee kaikilla päämarkkina-alueillamme, ja he ovat tavoitettavissa ympäri vuorokauden.

 • Promo Image

  AGCOnet

  Niin pellolla kuin korjaamossa mekaanikoilla on suora yhteys AGCO Net -intranetkirjastoon. Sieltä he saavat päivittäin päivitettävät koneitamme koskevat uutiset ja tekniset tiedot.

 • Promo Image

  Varaosien saatavuus

  Jälleenmyyjällä on käytössään AGCOn laaja valikoima aitoja varaosia, joita toimitetaan nykyaikaisen logistiikan avulla. AGCO-jälleenmyyjät Euroopassa, Afrikassa ja Lähi-idässä saavat varaosansa päävarastoltamme Ennerystä, Ranskasta sekä kymmeneltä satelliittivarastolta, jotka sijaitsevat varaosien saatavuuden kannalta strategisesti parhaissa paikoissa.