Challenger PowerCare suojaa ammattiviljelijöiden investointeja tehokkaasti.

Huolto- ja korjausvaihtoehdot

Tuottavin kone ansaitsee parhaan mahdollisen huollon. Halusitpa yksittäisen huollon, räätälöidyn huoltopaketin tai laajennetun takuusopimuksen, käänny Challenger-jälleenmyyjän puoleen.

Jälleenmyyjän Challenger-huolto

 • Promo Image

  Kertaluonteinen huolto

  Challenger-jälleenmyyjä voi suorittaa silmämääräisen kuntotarkastuksen ja tehdä tarjouksen kausihuollosta tai kattavasta huollosta tarpeen mukaan.

  Huoltoon kuuluu muutakin kuin öljyn ja suodattimen vaihto. Jokaisessa huollossa saat kattavan vika- ja kuntoraportin seuraavien kohteiden toiminnasta: jarrut, kytkin, ohjaus, moottori, jäähdytys, polttoaine- ja sähköjärjestelmä.

  Tuomalla koneesi jälleenmyyjän huoltoon varmistat lisäksi, että koneen ohjelmistot päivitetään ja kalibroinnit suoritetaan. Pidä koneesi huippukunnossa.

  Jokaisessa Challenger-koneen huollossa otetaan nestenäytteitäkin. Niiden avulla koneesi kunto tiedetään hiukkasen tarkkuudella. Näytteistä saadaan selville ongelmia, joita ei voida vielä silmin havaita ja jotka eivät vielä vaikuta koneeseen.

  Varaa huolto Challenger-jälleenmyyjältä jo tänään.

 • Promo Image

  Vanhojen koneiden huolto

  Jos edellisestä huollosta on jo aikaa, Challenger-jälleenmyyjä voi suorittaa silmämääräisen kuntotarkastuksen ja tehdä tarjouksen kausihuollosta tai kattavasta huollosta tarpeen mukaan.

  Jokaisessa huollossa saat kattavan vika- ja kuntoraportin seuraavien kohteiden toiminnasta: jarrut, kytkin, ohjaus, moottori, jäähdytys, polttoaine- ja sähköjärjestelmä.

  Silmämääräisten kuntotarkastusten ja vika- ja kuntoraporttien avulla voit tehdä viisaampia päätöksiä vanhempien koneittesi huollosta.

multimedia

Viisi tärkeintä syytä huollattaa AGCO-kone kauden ulkopuolella AGCO- jälleenmyyjällä.