Alan paras huolto- ja takuusopimus suojaa investointiasi Massey Fergusoniin.

Huolto- ja korjausvaihtoehdot

Luotat Massey Fergusoniisi. Massey Ferguson -jälleenmyyjän tarjoama MF Care varmistaa koneesi mahdollisimman virheettömän toiminnan ja hyvän suorituskyvyn.

Jälleenmyyjän suorittamat Massey Ferguson -koneiden huollot

 • Promo Image

  Kertaluonteinen huolto

  Massey Ferguson -jälleenmyyjä voi suorittaa silmämääräisen kuntotarkastuksen ja tehdä tarjouksen kausihuollosta tai kattavasta huollosta tarpeen mukaan.

  Huoltoon kuuluu muutakin kuin öljyn ja suodattimen vaihto. Jokaisessa huollossa saat kattavan vika- ja kuntoraportin seuraavien kohteiden toiminnasta: jarrut, kytkin, ohjaus, moottori, jäähdytys, polttoaine- ja sähköjärjestelmä.

  Tuomalla koneesi jälleenmyyjän huoltoon varmistat lisäksi, että koneen ohjelmistot päivitetään ja kalibroinnit suoritetaan. Pidä koneesi huippukunnossa.

 • Promo Image

  MF Care – huoltosopimus ja laajennettu takuu

  MF Care vakioi Massey Ferguson -koneen huoltokustannukset ostohetkellä, varmistaa koneen optimaalisen toiminnan, takaa sen tehokkuuden ja maksimoi koneen jälleenmyyntiarvon. MF Care -huoltoratkaisut ovat mukautettavissa asiakkaan maksu- ja käyttötuntitarpeiden mukaan. MF Care -huoltoratkaisut räätälöidään asiakkaan maksu- ja käyttötuntitarpeiden mukaan.

  MF Caresta on saatavana 2 tasoa:

  MF Care Silver -huoltosopimus

  Huoltopaketti sisältää määritetyt huoltotyöt, joita voi varata uuden tai käytetyn koneen 10 000 käyttötuntiin saakka. Asiantuntevat mekaanikot suorittavat huollot ammattimaisesti valmistajan suosittelemin huoltovälein ja tarkistusluetteloin.

  MF Care Gold – laajennettu korjaustakuusopimus

  Laajennetut takuusopimukset turvaavat korjauskuluilta (lukuun ottamatta kulumista) ja antavat mielenrauhaa. Joustavassa sopimuksessa on valittavissa kolme omavastuutasoa: 0, 190 tai 490 euroa. Sopimus on voimassa enintään 5 vuotta tai 6 000 käyttötuntia.*

  Ohjelmaa hallinnoi Massey Ferguson. Se tarkoittaa, että jälleenmyyjäsi lähettää korvaushakemukset suoraan Massey Fergusonille puolestasi. Kolmatta osapuolta ei tarvita, mikä lyhentää korvaushakemusten käsittelyaikoja.

  Voit hakea laajennettua takuuta 12 kuukauden kuluessa koneen rekisteröinnistä, jotta ehdit harkita, kuinka monelle käyttötunnille turvan tarvitset. Laajennetun takuusopimuksen käyttötunteja voi lisätä jälkikäteen.

  Huomaathan, että huollot on suoritettava, jotta laajennettu takuu säilyy voimassa. Ne voivat perustua huoltosopimukseen tai erikseen maksettaviin huoltoihin.

  Soita Massey Ferguson -jälleenmyyjälle jo tänään ja pyydä lisätietoa ja tarkka tarjous MF Caresta.

 • Promo Image

  Vanhojen koneiden huolto

  Jos edellisestä huollosta on jo aikaa, Massey Ferguson -jälleenmyyjä voi suorittaa silmämääräisen kuntotarkastuksen ja tehdä tarjouksen kausihuollosta tai kattavasta huollosta tarpeen mukaan.

  Jokaisessa huollossa saat kattavan vika- ja kuntoraportin seuraavien kohteiden toiminnasta: jarrut, kytkin, ohjaus, moottori, jäähdytys, polttoaine- ja sähköjärjestelmä.

  Silmämääräisten kuntotarkastusten ja vika- ja kuntoraporttien avulla voit tehdä viisaampia päätöksiä vanhempien koneittesi huollosta.

multimedia

Viisi tärkeää syytä, miksi sinun kannattaa antaa jälleenmyyjäsi tarkastaa AGCO-koneesi kauden ulkopuolella: