Jälleenmyyjän tarjoama Fendt Services suojaa investointiasi. Ennen näkemätöntä toimintavarmuutta.

Huolto- ja korjausvaihtoehdot

Investoit huipputekniikkaan ja -malliin, jotta työ saadaan tehtyä kunnolla. Suojaa investointisi Fendt Services avulla.

 • Promo Image

  Kertaluonteinen huolto

  Fendtin älykkäintä huoltotyökalua ei voi ostaa tiskiltä.

  Fendt-jälleenmyyjän mekaanikoilla on kattava Fendtin järjestämä koulutus eri malleista ja järjestelmistä. Lisäksi heillä on tukenaan Fendt ja koneesi viimeisimmät tekniset tiedot.

  Varmistat koneen huippusuorituskyvyn parhaiten tuomalla koneen jälleenmyyjän huoltoon. Ota yhteys jälleenmyyjään jo tänään.

 • Promo Image

  Fendt Care – huoltosopimukset ja laajennetut takuusopimukset

  Uusien ja käytettyjen Fendt-koneiden huoltosopimukset ja laajennetut takuusopimukset ovat nimeltään Fendt Care. Niiden avulla vakioit Fendt-koneen huoltokustannukset ostohetkellä, varmistat koneen optimaalisen toiminnan, takaat sen tehokkuuden ja maksimoit koneen jälleenmyyntiarvon. Fendt Care -paketit ovat mukautettavissa asiakkaan maksu- ja käyttötuntitarpeiden mukaan. Fendt Care -ratkaisut räätälöidään asiakkaan maksu- ja käyttötuntitarpeiden mukaan:

  Huoltosopimus – Fendt Care Bronze

  Huoltopaketti sisältää määritetyt huoltotyöt, joita voi varata uuden tai käytetyn koneen 10 000 käyttötuntiin saakka. Fendtin kouluttamat mekaanikot suorittavat ammattimaisen huollon (paikan päällä tai Fendt-jälleenmyyjän liikkeessä) valmistajan suosittelemin huoltovälein ja tarkistusluetteloin.

  Laajennettu korjaustakuu – Fendt Care Silver

  Laajennetut takuusopimukset turvaavat korjauskuluilta (lukuun ottamatta kulumista) ja antavat mielenrauhaa. Joustavassa sopimuksessa on valittavissa kolme omavastuutasoa: 0, 190 tai 490 euroa. Sopimus on voimassa enintään 8 vuotta tai 10 000 käyttötuntia.*

  Ohjelmaa hallinnoi Fendt. Se tarkoittaa, että jälleenmyyjäsi lähettää korvaushakemukset suoraan Fendtille puolestasi. Kolmatta osapuolta ei tarvita, mikä lyhentää korvaushakemusten käsittelyaikoja.

  Voit hakea laajennettua takuuta 12 kuukauden kuluessa koneen rekisteröinnistä, jotta ehdit harkita, kuinka monelle käyttötunnille turvan tarvitset. Laajennetun takuun käyttötunteja voi lisätä jälkikäteen.

  Huomaathan, että huollot on suoritettava, jotta laajennettu takuu säilyy voimassa. Ne voivat perustua huoltosopimukseen tai erikseen maksettaviin huoltoihin.

  Soita Fendt-jälleenmyyjälle jo tänään, keskustele Fendt Care-sopimuksesta ja pyydä tarkka tarjous.

  *Tiettyjen ehtojen mukaan – koskee vain mukana olevia markkinoita ja malleja

 • Promo Image

  Fendt Certified – Käytettyjen Koneiden Ohjelma

  Fendt-laatua, käytettynä – testattua ja sertifioitua

  Käytetyt sertifioidun Fendt-laadun maatalouskoneet todistetusti erinomaisessa kunnossa ovat paras ratkaisu kustannustietoiselle maanviljelijälle tai kasvavan konekannan jatkeeksi.  Käytettyjen Fendt Certified -traktoreiden, -leikkuupuimureiden ja -Katana-silppureiden edut ovat:

  • Tiukkojen laatunormien mukaan myönnetty sertifiointi
  • Kattava katsastus (tekniikka, kuluminen, ulkoasu)
  • Täysin huolletut kuluvat osat
  • Osat vaihdetaan, puhdistetaan ja maalataan tarvittaessa
  • Muille kuin kuluville osille yhden vuoden laajennettava takuu*
  • Huollot kiinteällä tuntiveloituksella

  *Koskee traktoreita, joilla on takanaan korkeintaan 8 käyttövuotta tai 8 000 käyttötuntia, ja leikkuupuimureita ja silppureita, joilla on takanaan enintään 5 käyttövuotta tai 3 000 käyttötuntia.

  Lisätietoa saat Fendt-jälleenmyyjiltä.

 • Promo Image

  Vanhojen koneiden huolto

  Jos edellisestä huollosta on jo aikaa, Fendt-jälleenmyyjä voi suorittaa silmämääräisen kuntotarkastuksen ja tehdä tarjouksen kausihuollosta tai kattavasta huollosta tarpeen mukaan.

  Jokaisessa huollossa saat kattavan vika- ja kuntoraportin seuraavien kohteiden toiminnasta: jarrut, kytkin, ohjaus, moottori, jäähdytys, polttoaine- ja sähköjärjestelmä.

  Silmämääräisten kuntotarkastusten ja vika- ja kuntoraporttien avulla voit tehdä viisaampia päätöksiä vanhempien koneittesi huollosta.

Multimedia

Viisi tärkeää syytä, miksi sinun kannattaa antaa jälleenmyyjäsi tarkastaa AGCO-koneesi kauden ulkopuolella: