Tilallasi pyörät pyörivät taukoamatta, ja koneesi on ratkaisevan tärkeä. Fendt-jälleenmyyjän suorittama huolto kauden ulkopuolella on järkevää ajankäyttöä.

Kauden ulkopuolella suoritettavat Fendtin huollot

Fendt-jälleenmyyjä voi räätälöidä tarpeisiisi sopivan kauden ulkopuolisen huollon koneesi käyttötarpeiden mukaan 15 minuutin silmämääräisestä tarkastuksesta puolen tai kokonaisen päivän tarkastukseen. Jälleenmyyjän mekaanikoilla on ajantasainen valmistajan tarjoama tietotaito. He ovat nopeita, tehokkaita ja tarjoavat vastinetta tuntiveloitukselleen.

Kauden ulkopuolinen tarkastus tarkoittaa:

  • Kattava vika- ja kuntoraportti, josta käy ilmi seurantaa vaativat kohteet, ja arvio tärkeiden korjausten kiireellisyydestä.
  • Pienempi häiriöriski
  • Huipputehokas kone
  • Minimoitu viljan menetys

Soita Fendt-jälleenmyyjällesi jo tänään ja varaa tehokas kauden ulkopuolinen tarkastus ja kerralla onnistuvat korjaukset.

Kaudenjälkeistarkastus

Koneesi on käynyt kuumana koko kauden, minkä vuoksi ennen varastoon siirtoa tai seuraavia työtehtäviä se kannattaa tarkastuttaa Fendt-jälleenmyyjällä. Näin varmistat koneen mahdollisimman vähäisen heikkenemisen talvella, nopeamman käynnistyksen seuraavalla kaudella ja ympäri vuoden käytössä olevien koneiden tehokkuuden säilymisen.

Kautta edeltävä tarkastus

Jos Fendt-koneesi tarkastuksesta on kulunut jo jonkin aikaa, jälleenmyyjä voi suositella sinulle sopivaa vaihtoehtoa silmämääräisestä tarkastuksesta vika- ja kuntoraportointiin ja perinpohjaiseen tarkastukseen ja huoltoon. Siten voit tehdä viisaita päätöksiä koskien tulevaa vuotta.

Fendt-jälleenmyyjän kautta edeltävä tarkastus varmistaa, että saat koneestasi suurimman mahdollisen hyödyn.

Multimedia

Tilallasi pyörät pyörivät taukoamatta. Jokaisella minuutilla on väliä. Koneesi ovat tärkeitä. Varaa Fendt-jälleenmyyjältä asiantuntijan suorittama kaudenjälkeistarkastus jo tänään.

Viisi tärkeää syytä, miksi sinun kannattaa antaa jälleenmyyjäsi tarkastaa AGCO-koneesi kauden ulkopuolella: