Massey Ferguson -jälleenmyyjiltä saat niin aidot AGCO Parts -varaosat kuin monenmoisia YLIMÄÄRÄISIÄ täydentäviä tuotteita, jotka ovat elintärkeitä liiketoiminnallesi.

MASSEY FERGUSONIN TÄYDENTÄVÄT TUOTTEET

 • Promo Image

  Massey Fergusonin voiteluaineet

  Paikallinen jälleenmyyjä osaa tarjota sinulle erilaisia Massey Ferguson -voiteluaineita viimeisimpien moottoreiden öljyistä hydrauliikka-, vaihteisto- ja ratasöljyihin. Kaikki tuotteet on valmistettu ja hyväksytty alan tiukkojen standardien mukaan, ja ne tarjoavat koneellesi parasta suorituskykyä ja suojaa käyttökohteesta riippumatta.

  Lisäksi saatavana on runsaasti aiheeseen liittyviä tuotteita, kuten jäänestoaine, voitelurasva ja puutarhanhoitolaitteiden voiteluaineet. Massey Ferguson -jälleenmyyjä vastaa kaikkiin tarpeisiisi.

 • Promo Image

  Massey Ferguson -istuimensuojat ja -lattiamatot

  Tiesitkö, että Massey Ferguson -jälleenmyyjä tarjoaa mitä erilaisempia vaihdettavia istuimen suojia ja ohjaamon lattiamattoja lähes kaikkiin Massey Ferguson -koneisiin?

  Kaikki istuimensuojat ja lattiamatot on räätälöity sopimaan täydellisesti, ja ne ovat saatavana monista eri materiaaleista valmistettuina erilaisiin käyttökohteisiin, kuten kestävästä kumista tai veluurista valmistetut lattiamatot ja aidosta LAV:n kankaasta tai jopa keinonahasta valmistetut istuimensuojat. Ne suojaavat ohjaamoa tai uudistavat vanhemman koneen täydellisesti.

 • Promo Image

  Massey Ferguson -sadonpakkaus

  Ymmärrämme paalauksen merkityksen, ja paalaimemme ja nauha- ja verkkokäärekokoelmamme auttavat sinua kauden aikana.

  Tarjoamme nauhoja kaikenlaisiin tarkoituksiin pyöreiden paalien hienosta nauhasta erittäin tiheään suurten neliskanttisten paalien nauhaan. Kaikki tuotteemme on suunniteltu täyttämään uusimpien koneiden tiukat vaatimukset ja saavuttamaan mahdollisimman korkea suorituskyky ja teho.

 • Promo Image

  Hayboss ja Baler’s Choice -säilöntäaine

  Hayboss-ohjelma tarjoaa laajan valikoiman säilöntäaineenlevityssarjoja kaikenmallisiin ja -tyyppisiin paalaimiin.

  Tarkan kosteudenvalvonnan, paalinmerkinnän ja GPS-sadonkartoitustoimintojen avulla Hayboss-järjestelmä mahdollistaa turvallisen paalaamisen 28 %:n kosteudella ja 30 % paremmalla päivittäisellä teholla. Huomattavasti parempi paalin laatu tarkoittaa parempaa rehun laatua ja kannattavuutta. Baler’s Choice pitää paalit tuoreina ja ehkäisee homehtumista.

 • Promo Image

  Sparex – varma valinta

  Etsitpä kuluvia osia, VUO-tuotteita, valoja, hydrauliikkaa, sadonkorjuutuotteita tai tuholaistentorjuntatuotteita – Sparex on varma valinta. Massey Ferguson -jälleenmyyjän valikoimissa on Sparex-tuotteita joka lähtöön.

  Sparex palvelee ympäri vuoden yli 50 000 tuotteen voimin ja tarjoaa ensiluokkaista laatua kypsään ikään ennättäneen markkinajohtajan kokemuksella.

 • Promo Image

  AGCO Parts -akut

  LAV:n hyväksymät akut pitävät sinut liikkeessä ympäri vuoden. Tiukimpien teknisten vaatimusten ja maatalouskoneille asetettavien kovien vaatimusten mukaan valmistetut akkumme vastaavat kaikkiin tarpeisiisi.

  Laaja valikoimamme kattaa lisäksi akut autoihin, hyötyajoneuvoihin, moottoripyöriin, mönkijöihin ja vapaa-ajan vesi- ja golf-ajoneuvoihin. Mikset vilkaisisi akkuopastamme, jonka avulla voit tunnistaa koneesi tarvitseman akun. Kaikki akut saat Massey Ferguson -jälleenmyyjältä.

 • Promo Image

  AdBlue®

  Tarvitseeko koneesi AdBlueta? Meiltä sitä saat. Massey Ferguson -jälleenmyyjältä saat AdBlueta eri kokoisissa säiliöissä 10 litran kanistereista 1 000 litran säiliöihin tarvittavien pumppulaitteiden kera, jotta pyöräsi pyörivät ympäri vuoden.

  Massey Ferguson -jälleenmyyjä osaa neuvoa AdBluen suhteen sekä arvioida vaatimuksiasi koneittesi määrän ja tyypin mukaan. Katso myös Kätevä kuljettajan opas, joka sisältää lisätietoa ja vastauksia yleisimpiin kysymyksiin.

 • Promo Image

  Käsi- ja sähkötyökalut

  Työstä riippumatta työkalut saat meiltä! Lähin jälleenmyyjäsi tarjoaa laadukkaita tunnettujen merkkien, kuten Draper Toolsin, käsityökaluja ja tehokkaita sähkötyökaluja esimerkiksi Milwaukeelta.

  Massey Ferguson -jälleenmyyjä on ainoa kauppa, johon sinun tarvitsee mennä. Sieltä saat hylsysarjat, jakoavaimet, hallitunkit, porat, ruuvivääntimet, hiomakoneet, levyt ja paljon muuta.

 • Promo Image

  Massey Ferguson -markkinointituotteet

  Kuten koneissamme markkinointituotteissamme yhdistyvät huipputoiminta, luotettavuus, mukavuus ja tinkimätön laatu. Massey Ferguson -markkinointituotteet tarjoavat jokaiselle jotakin, ja valikoima sisältää niin työvaatteita Massey Fergusonin käyttäjille, lastenvaatteita, vauvanvaatteita ja -leluja, keräilyesineitä ja lahjaesineitä Massey Ferguson -faneille ympäri maailman. Viimeisimmästä esitteestämme ja soittamalla Massey Ferguson -jälleenmyyjälle saat selville, mitä kaikkea on saatavilla.

 • Promo Image

  Clarion-radiot

  Massey Ferguson -jälleenmyyjän valikoimassa on vain parhaita tuotteita! Siksi suosittelemme viihdykkeeksi ajoneuvoosi Clarion-radioita. Yksinkertaisista helppokäyttöisistä laitteista kaiken kattaviin viihdejärjestelmiin Clarion-valikoimassa on jokaiselle jotakin, kuten DAB, iPod- & puhelinliitäntä, Bluetooth ja paljon muuta – jotta voit tehdä työtäsi laulaen ja pysyt tien päällä turvassa. Clarion tunnetaan ympäri maailmaa, ja se on ajoneuvojen viihdelaitteiden kärkeä, olipa kyseessä traktori, hyötyajoneuvo, monkijä tai auto – heidän tuotteensa täyttävät kaikki tarpeesi.

 • Promo Image

  Motec-kamerajärjestelmät

  Motec-kamerajärjestelmien avulla tarjoamme jokaiseen maatalouskoneeseen sopivan ratkaisun! Kameroiden avulla kuljettaja näkee paremman yleiskuvan sadonkorjuukoneesta tai traktorista. Työprosesseja voidaan seurata tarkemmin ja tehokkaammin, ja perävaunujen ja työvälineiden ohjaaminen on turvallisempaa. Motec-kamerajärjestelmä herättää kuolleet kulmat henkiin! 8600- ja 8700-sarjan malleissa on jo valmiina kaapeli kameraliitäntää varten.

VIDEOITA TÄYDENTÄVISTÄ TUOTTEISTA

MF-komponentin elinkaari

MF:n polttoaineenkulutus

MF:n öljynkulutus

MF:n teho