Olemme sitoutuneet tarjoamaan tuotteita, jotka auttavat sinua ja Fendtiäsi sen koko elinkaaren ajan.

Käyttämällä poikkeuksetta aitoja AGCO Parts -varaosia suojaat investointiasi ja pidät Fendt-koneesi erinomaisessa iskussa. Laaja ja laadukas tuotevalikoimamme ja jälleenmyyjien osaaminen ovat hyvä syy pitäytyä aidoissa varaosissa!

Varaosien saatavuus ei lakkaa sen vuoksi, että konetta ei enää valmistettaisi. Riippumatta Fendt-koneesi iästä meillä on varaosaratkaisu; huipputekniikasta ja lisävarusteista aitoihin tehdaskunnostettuihin osiin autamme sinua koneen koko elinkaaren ajan. Otamme täyden vastuun jokaisesta myymästämme Fendt-koneesta.

Sen lisäksi laajat täydentävien tuotteiden ja Fendt-markkinointituotteiden valikoimat takaavat, että saat kaikki maanviljelytuotteet jälleenmyyjältäsi.

Lisätietoa eri tuotevalikoimistamme saat alla olevien linkkien kautta.

multimedia

Later Lifecycle and Heritage products -toiminnon johtajana Nick on ollut tärkeässä roolissa sen varmistamiseksi, että vanhempien Fendt-koneiden omistajat voivat edelleen Valita Alkuperäiset varaosat ja huollot. Uusimmassa People Behind the Parts -videolla hän esittelee Fendt Classic -ohjelman.

Uusimmassa People Behind the Parts -videossa tapaamme Josef Kreuzerin. Saksassa Fendtin Marktoberdorfin-tehtaan Development-osastolla työskentelevä Josef nauttii uusien tekniikoiden parissa työskentelystä prototyyppejä rakentaen sekä mukavasta yhteistyöstä innostavassa ja palkitsevassa työympäristössä.

Videoltamme näet, miksi on tärkeää, että aidot AGCO Parts -varaosat asentaa Fendt-jälleenmyyjä.

AGCO Parts -varaosia käyttävän maanviljelijän päivä.

MIKSI FENDTISSÄ KANNATTAA KÄYTTÄÄ AITOJA AGCO PARTS -VARAOSIA

  • LAV

    Fendtisi toiminta, luotettavuus ja kunto riippuvat sen jokaisesta osasta. Vain aidot AGCO Parts -varaosat sopivat ja toimivat taatusti Fendt-koneissa, koska ne on valmistettu ja testattu alkuperäisten teknisten vaatimusten mukaisesti.

  • PAREMPI SUORITUSKYKY & TEHOKKUUS

    Sinun ei kiireiltäsi tarvitse ehtiä huolehtia koneidesi luotettavuudesta. Aidot AGCO Parts -varaosat takaavat mielenrauhasi sekä koneen huippusuorituskyvyn ja tehokkaan toiminnan ympäri vuoden.

  • 12 KUUKAUDEN TAKUU

    Aidoilla AGCO Parts -varaosilla on 12 kuukauden takuu.