Asiantuntijoiden käsissä Massey Ferguson -koneesi arvo säilyy.

Miksi käyttää Massey Ferguson -jälleenmyyjän huolto- ja korjauspalveluita?

Neljä syytä tuoda kone Massey Ferguson -jälleenmyyjälle:

 1. Kokeneet mekaanikot suorittavat korjaukset kerralla oikein.
 2. Kaikki tarvittavat työkalut – jälleenmyyjät investoivat tuhansia erikoistyökaluihin ja diagnostiikkalaitteisiin. Niiden avulla he voivat tehdä tärkeitä ohjelmistopäivityksiä ja kalibroida konettasi.
 3. Nopeita päätöksiä – tiivis yhteydenpito Massey Fergusonin insinöörien ja mekaanikkojen kanssa mahdollistaa nopeat arviot koneesi korjauksista.
 4. Alkuperäisvalmistajan varaosat sopivat koneeseesi saumattomasti ja varmistavat luotettavuuden pitkällä aikavälillä.
 • Promo Image

  Tekninen osaaminen

  Jälleenmyyjiemme mekaanikot saavat parasta koulutusta joko maailmanluokan Massey Ferguson -koulutuskeskuksessa Beauvais’ssa Ranskassa tai lähimmässä AGCOn koulutuskeskuksessa. Koulutuksen keskittämisellä varmistetaan laadukas ja yhdenmukainen huolto ja annetaan mekaanikoille luottamus tekemiseensä, jotta he voivat palvella sinua hyvin.

  Tyypillisesti heillä on ollut mahdollisuus käydä tuotekohtainen harjoitusohjelma ja AGCO Academyn kursseja. Kehitämme palveluamme palkitsemalla jälleenmyyjäorganisaatiomme lahjakkaita mekaanikkoja. Lisäksi tarjoamme mekaanikoillemme mahdollisuuden laajentaa osaamistaan vaihto-ohjelmien kautta MF-jälleenmyyjien liikkeissä eri puolilla maailmaa.

 • Promo Image

  Erikoistyökalut & diagnostiikkavälineet

  Massey Ferguson -jälleenmyyjälläsi on erikoistyökaluja, joita vain heillä on käytössään – samoja laitteita ja asiantuntemusta et saa muualta. Esimerkiksi elektronisen diagnostiikkatyökalun (EDT – Electronic Diagnostic Tool) avulla ei ainoastaan tunnisteta ja korjata ongelmia nopeasti vaan sen avulla voidaan parantaa ja ohjelmoida toimintoja uudelleen – kaikki vain nappia painamalla.

 • Promo Image

  Nopeaa reagointia, kun sitä tarvitset

  Kaikki tietävät, että asiat voivat mennä pieleen. Sille ei mahda mitään. On kuitenkin tärkeää voida tietää, että apu on tarvittaessa lähellä. Nopea palvelu on kaikki kaikessa. Jälleenmyyjämme tietävät, että kun ongelma on ratkaistava, aikaa ei ole tuhlattavaksi. Kun soitat meille, he tulevat apuun.

  Jälleenmyyjän huoltoauto on varustettu kaikilla tarvittavilla työkaluilla, laitteilla ja varaosilla. Tavoitteena on kyetä korjaamaan ongelma heti paikan päällä. Sadonkorjuun aikaan jälleenmyyjien tavoitteena on olla apunasi sovitun ajan kuluessa puhelusta, kun kyseessä on ensisijainen kone, kuten leikkuupuimuri. Yleensä aikataulu pitää.

 • Promo Image

  Varaosien saatavuus

  Jälleenmyyjiltämme saat kaikkia nopeasti liikkuvia osia Massey Ferguson-koneisiin, jotta vian sattuessa tai korjauksen koittaessa osa löytyy nopeasti ja sinä pääset jatkamaan töitä viipymättä. Jos osaa ei ole hyllyssä, AGCO toimittaa osan varastostaan jälleenmyyjälle jopa 24 tunnin kuluessa.

Multimedia

Videolta AGCO Partsin sadonkorjuun tuesta näet, millaista huolto- ja varaosatukea jälleenmyyjältä ja AGCOlta on saatavilla sadonkorjuun aikaan sekä ympäri vuoden ja vuorokauden.